Prin accesarea "Warmania GameTracker" (denumite în continuare "noi", "noi", "nostru", "Warmania GameTracker") sunteți de acord să fiți legați de următorii termeni. Dacă nu sunteți de acord să fiți legal legați de toți termenii următori, vă rugăm să nu accesați și / sau să utilizați "Warmania GameTracker". Putem schimba aceste informații în orice moment și vom face tot posibilul să vă informăm, deși ar fi prudent să vă revizuiți în mod regulat în mod regulat, deoarece folosirea continuă a "Warmania GameTracker" după modificări înseamnă că sunteți de acord să fiți legați din punct de vedere legal de acești termeni sunt actualizate și / sau modificate.
Sunteți de acord să nu afișați niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, urât, amenințător, sexual sau orice alt material care ar putea încălca orice lege a țării dvs., țara în care este găzduit "Warmania GameTracker" sau International Lege. Acest lucru poate duce la interzicerea imediată și permanentă, cu notificarea furnizorului dvs. de servicii de internet dacă este considerată necesară de noi. Adresa IP a tuturor serverelor este înregistrată pentru a ajuta la impunerea acestor condiții.
Sunteți de acord că "Warmania GameTracker" are dreptul să înlăture, să editeze, să muteze sau să închidă orice server în orice moment, dacă este necesar. În calitate de utilizator, sunteți de acord cu orice informații pe care le-ați introdus pentru a fi stocate într-o bază de date. Deși aceste informații nu vor fi divulgate niciunei terțe părți fără consimțământul dvs., nici "Warmania GameTracker" pentru orice încercare de hacking care ar putea duce la compromiterea datelor.
Copyright © 2019 - WARMANIA - SERVER LIST

*Hover to see this password !


Refresh